Čas pořád ubíhá

Čas pořád ubíhá

Anotace: ---

Říkám si - nic mě nepřekvapí,
ale jak já se hloupě mýlím,
čas stále rychle kvapí,
změny hnedka uvidím.

Už nejsme kým jsme kdysi byli,
studentské knihy tíží jen prach,
na své sny jsme zapomněli,
ten prach lpí nám na řasách.

Pracovití pod tíhou všedních dní
snažíme se zůstat živí,
však kdo z nás teď ještě sní?
Sny už nejsou, lidé siví.

Zastavte se na chvíli v tom honu,
vzpomeňte na staré časy své,
kam se ztratili studenti neznajíc shonu?
... doufej, že nezapomenu oči tvé.
Autor Lonely.girl, 10.12.2008
Přečteno 331x
Tipy 3
Poslední tipující: kikis, Daisy.., NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí