Někdy je zle

Někdy je zle

Anotace: A to moc.

Šel jsem mramorovou chodbou,
mé kroky si s tichem hráli.
Šel jsem správně po dvou,
bylo slyšet kdy i oni stáli.

Chodba ticho chtěla,
tak se mé boty s podlahou popraly.
Ač na to asi měla,
mé podpatky dále klapaly.

Vstoupil sem do dveří,
tam se mé dítě smálo.
Nikdo mi to nevěří,
o nemocnici se mi zdálo.

Chodba se do tmy ponořila.
a řečí doktorky teď nevěří.
Ta doktorka zlé věci vyslovila.
co rodinou vytrvalost prověří.

/ zatím je vše dobré /
Autor snupicek, 10.12.2008
Přečteno 223x
Tipy 12
Poslední tipující: Douša, Holis, Bíša, Triffid Kolbe, Tygropes, jedam, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc dík

10.12.2008 23:54:00 | snupicek

... ať při dobrém zůstane.

10.12.2008 23:53:00 | Tygropes

ST! za poutavost, jistou hloubku a pocity... mám zvláštní pocit.

10.12.2008 20:15:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí