Hvězdy

Hvězdy

Anotace: Snad to už není ani báseň... snad odpustíte. .. Krásné blížící se Vánoce Vám všem..

Mřít pro naději,

ta je mou nejkrásnější hvězdou.

Já v šlépějích Prince
bych chtěla jít.

Vidět to,
co doopravdy důležité je

oprášit ze srdcí
nánosy strachu a ublížení
a umět se ptát.

Malý Princi
tys předčil nás všechny
svým srdcem,

které z hvězd se na nás usmívá
abychom už nikdy nezapomněli

jak důležité je lásku dát.
Autor Dilla, 10.12.2008
Přečteno 270x
Tipy 5
Poslední tipující: Badya, Bíša, Nút
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí