Ve spěchu

Ve spěchu

Anotace: Báseň o lidech, kteří celý život dělají, aby mohli slušně žít...o lidech, co zároveň ale nechtějí vlastnit velké jmění, protože se umějí radovat z maličkostí...

Co to vlastně děláš?
Uháníš od nikud nikam,
ztrácíš se v čase.

Doufáš,
že svět přestane se točit
a nohu položíš na zem pevně.

Hledíš,
kam dosáhnout nemůžeš,
zkoumáš jejich styl a váhu.

Závidíš jim snad?
Ne!
Vím,
že takový být nechceš,
jen trochu klidu kradeš si do svých představ.
Máš hlavu plnou čísel zmučených,
co umocňují jedna druhou.
Autor K.lara, 11.12.2008
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí