Medvídek plyšový

Medvídek plyšový

Anotace: taková dětská

Medvídek Plyšový

Medvídek plyšový zanořil do bláta svůj bílý nos
Medvídek plyšový stihla ho odplata
Je sám a bos

Chce zpátky holčičku postel a peřiny
Chce být zas tam s nimi
S nimi a bez viny

Medvídek plyšový slzy si utírá
Medvídek plyšový
V té špíně umírá

Zvednu ho medvídka chudáčka zmíráčka
Vezmu ho domů vezmu a vyčistím
Pohladím po plyši a všecko si odpustím

Budem zas spolu spát
Budem bez slov povídat
A umřem v obětí
Sami a bez dětí

Bez dětí a taky bez medvídků plyšových
Autor ivanka777, 11.12.2008
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí