Zrada v bitvě

Zrada v bitvě

Anotace: zase se omlouvám za chyby

Nestojím o zapomnění,
já žádám pouze vysvětlení,
počkám do setmění .

Nad přátelstvy prý nic není,
já změnil bych tohle znění,
že nad zradu nic není ,
je to jako probuzení,
ze strašného zabíjení.

Vy na pospas nechali mě tomu hřmění,
a odešli bez rozloučení,
já uprostřed toho zlořečení,
no obstál jsem nic to není.
Autor LIrds, 11.12.2008
Přečteno 301x
Tipy 1
Poslední tipující: lady_esik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

oki, ale přátelstvY? snad í ne?

27.02.2009 10:27:00 | lady_esik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí