Unavený svět

Unavený svět

Anotace: Biju se o každou kapku štěstí

Unavený svět, zaťaté pěsti
Biju se o každou kapku štěstí
Uvnitř mě to vře
Venku sněží
O mně už tady neběží

Unavený svět, popraskaný ret
Vůně a chuť cigaret
Všichni dole
Já na kostelní věži
O tebe už tady neběží

Unavený svět, úšklebek ve tváři
Hledám hvězdu, která mě rozzáří
Jsem zamilovaná jeptiška
Ty promiskuitní kněží
O nás už tady neběží
Autor emi-lee, 11.12.2008
Přečteno 277x
Tipy 4
Poslední tipující: Jasmína Večerní, WAYWARD, Trawnikar
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...zvláštní

11.12.2008 20:43:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí