Nepodlehni

Nepodlehni

Anotace: budeš střela tepaná z kovu a v letu polechtáš dno oceánu

Obalíš se barvou
z falešnýho koutku vesmíru
úplně celá.
Zhasneš
a rožneš se
až budeš dospělá.
Budeš střela
tepaná z kovu
a v letu polechtáš
dno oceánu.
...a pak ztratíš se docela.
Nepodlehni klamu,
že naděje tě nechtěla
a bojuj o ni
vším, co máš
a pak popros svýho anděla,
aby tě moře ze dna vyvrhlo
na slunnou pláž,
kde umírají mořský hvězdice.
Tam dokaž, že už nedoufáš,
že život není kamufláž.
(jen se trochu snaž)
Autor fidgetypoet, 11.12.2008
Přečteno 252x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, Lacosta1, Kristine Clary-Aldringen, hanele m.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí