Maloměstě, velkoměsto

Maloměstě, velkoměsto

Anotace: Co my tady vlastně děláme? Jsme jenom takové nicky, které spějou k apokalypse? Proč píšu poezii? A jak se vlastně jmenuju? Ruská federace ovládne svět, držte se přátelé.

Velkoměsto, co my vidláci,
ve fůře panelového kvítí,
motáme se tu bez potřeby marihuany a
má to na nás stejné účinky, bezcílné
bloumání a hledání života, takové ty
malé úlety na které budem vždycky vzpomínat
v dobrém, je super že jsme se k tomu dokopali,
zjevila ses mi jako ve snu, starší,
hodná, krásná, teda aspoň mi ses fakt líbila,
nekecám,
rozuměla si mi, věděla si přesně na co myslím a
když jsem něco řekl nebo chtěl, jenom ses usmívala,
v tunelu grafity co mají úroveň, ne jak ty naše maloměstské
rádoby čmáranice, léto bych tu přežil a v zimě se přikryl
novinama, nohy navlíkl do toho velkého pytle na odpadky,
nežebral, makal kde se dá,
a pořád se jen usmíval, ty taky, i s těma svojima dredama,
život by byl konečně sladký, snad na pár let.
Autor Přejetej Vlak, 11.12.2008
Přečteno 288x
Tipy 6
Poslední tipující: ewon, Holis, STIMPRE, hanele m., Mario de Janiero
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sympatická poezie velkoměsta jménem svět....zatím vedou číňani...těsně před ruskou mafií...

11.12.2008 18:49:00 | Mario de Janiero

tu to vypadá trošku jinak - jinak bych to asi "nasekala, být autor já, ale furt se mi to něčím líbí - aj dyž pořád ne jako ryzí poezie :o)

11.12.2008 18:47:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí