Práce duší

Práce duší

Anotace: :)ší a ší-hezké vánoce

V hladomorně duší
se kladivy buší
až zaléhají uši
***
rámus je ohluší
kdo tohle netuší
neví zda trest mu přísluší
***
ten kdo je ruší
má mozek hroší
***
duším práce sluší
váha jejich těl je muší
Autor Tomáš Přidal, 11.12.2008
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí