osud

osud

Anotace: někdy není vše takové, jak to vypadá na první pohled

osud je malá modrá kulička
ty v ní uzavřen jsi a o svobodu prosíš
prý stačila by pouze chvilička
prožít pár snů, co po kapsách si nosíš

osud je kulička malá a modrá
nebývá jemná a utkaná z rosy
je těžké rozeznat zlo a zášť od dobra
když stejný kabát většinou nosí

osud je kulička modrá a malá
někdy smůlu a jindy štěstí nosí
třeba by ráda svůj koloběh vzdala
a nabídla příchuť vlahé ranní rosy
Autor Michel Mara, 11.12.2008
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezký..ta s emi líbí.. i když básním moc nerozumím, ta byla zajímavá x)

11.12.2008 20:21:00 | Stinking Lady

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí