Amsterdam

Amsterdam

Anotace: nejkrásnější město na světě

v městě dýmek
v městě tulipánů
v náručí dívek
usínám k ránu

Na hlavním náměstí
květy jsem natrhal
lásce mé pro štěstí
té, co jsem miloval

ve městě lásky
a větrných mlýnů
odmítám krásky
a bojím se stínů
že mi tě odloudí
že mi tě ukradou
jsi láskou mou
i vírou jedinou
Autor Michel Mara, 11.12.2008
Přečteno 250x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí