Složitý proces pochopení problémového díla

Složitý proces pochopení problémového díla

Anotace: Z nutnosti písmenkovat a tvrdit -jo, jsem básníkem co už nemá pro co psát- Bez nutnosti pochopení, nechte ty písmenka plynout.......

Jen nemůžu pochopit
ty zvláštní převraty
a zuřivost
skrytou v tanci
-ne, není co chápat
je jen pomyslná čára
mezi mnou a tebou-

Snažíme se schovávat
všechny pocity
-uzamknout, zadusit-
a dělat, že ne,
já nepíšu básně!
-jak sladce voní
touha po písmenkování-

Ty, J-o-n-a-s-h-i....
asi máš pravdu
o těch slovech
romancích
a zvláštní době
co nezná vlastních hranic

//Pravda, už nemám pro co psát, takže tuhle píšu pro tebe, ale nechtěj chápat nepochopitelné. Můžeš jen rozumět a možná rozumíš.//

Vyhazuju z okna
svoje verše
a věřím že nedoletí
dolů
-jak naivní pro
tuhle chvíli
ticha?!-

Už vidíš ten rozdíl?
Maličkosti
v pohledu
-a textu-
pro zítřek

//Už nevěřím na náhody – kde se stala chyba?? Ne, nechci se ptát a trpět, chci psát a mít v dlani schoulenýho cínovýho vojáčka a neptej se proč//

Básníkova
*opravdu myslím sebe*
díla se točí
v tornádu
myšlenek
-záleží na fantazii
a snech-

To prázdno nepopíšeš
musíš to znát
z vlastních
snad a pocitů
znáš to
věřím tomu

//Nechci chápat někoho kdo nechápe a schovává se za zástěnu z mojí vlastní úzkosti. Připomínat minulost se nevyplácí a o kýče už nikdo nestojí.//

Jsme tak nějak
zasaženi
světem do srdcí
a litujeme
směšných věcí
-pro uklidnění
bez prášku-

Pochopitelně
jsme nepochopeni
a nepřekvapeni
situací
zamotaných pavučin
kolem vlastního
bytí
-nechtěj vědět
co to je
neodpovím-
Autor *whatsoever*, 12.12.2008
Přečteno 297x
Tipy 6
Poslední tipující: whiolet, NikitaNikaT., WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty...jsi tomu dala:D Nikdo není básník...protože kdo tvrdí, že je je lhář...

17.12.2008 13:31:00 | whiolet

ST! za obsah, vyjádření... myslím, že k tomu není co jiného psát...

16.12.2008 16:08:00 | NikitaNikaT.

...velmi dobře napsáno ST

12.12.2008 00:19:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí