Jsme děti pohrobků

Jsme děti pohrobků

Anotace: hmm...je to ve mne

Jsme děti pohrobků

Léta, v nichž zrození
nám souzeno bylo
Tenkrát se pilo
a blilo….

Tanky jezdily marš ku Praze
Červení volali svého vladaře!
Pomozte s demokratizací zatočit
Socialismus s lidskou tváří ochočit!

Pomníky postaví Stalinům,Leninům
Co lidem vzali naději jedinů
Svobodu bytí, lepšího žití
Rozprášil na padrť Brežněvův hněv
….a vodky pití

Děda Husák ani po letech
Nedal dopustit na své děti
Jako pionýři mávali mávátky
Jako svazáci plivali zvratky

Ženy míru tancují v kolech
Veselí dělníci v dolech
Rolníci i pracovní inteligence ostatní
Kdo nepracuje…ať nejí!

Už nikdy nebude bídy
Propusťte faráře ze státní správy!
Všechno je všech a nic není ničí
Na louce krávy spokojeně bučí

Jsme děti pohrobků z kamene
Vše se v naději vzdaluje
Přijde čas, není zbytí
Jednou povstaneme……
Autor v.hercik, 12.12.2008
Přečteno 359x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Packo, dones Olinovi tykadlo, protože bude hůř, kamaráde!

12.12.2008 14:25:00 | JirkaS

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí