Láska na bodě mrazu

Láska na bodě mrazu

Anotace: metafora ženy a muže, kteří k sobě přimrzli...respektive jejich láska

kloužu po tenkém ledě,
spím na tvém klíně vsedě,
tvé tělo je krutá námraza,
zebe mě zadek a tuhnou mi záda,
studí to a já k tobě přimrzám,
teď jsi se mnou jen Ty sám,
tak jsi to přece vždycky chtěl,
teplý čas léta odletěl,
jsem tvojí ledovou princeznou
***
až naše duše rozmrznou,
(jestli vůbec)
budeme spolu vycházet
jako dřív
naše láska nebude na bodě mrazu
Autor China, 12.12.2008
Přečteno 281x
Tipy 1
Poslední tipující: CorrimsonTom
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí