Co je život?

Co je život?

Anotace: Co je život....?

Co je život?
Co já vím.
Celý život jenom sním.
Celý život v srdci nosím
Jestli tohle smím a co nesmím?
Už skončila jedna epizoda,
Já vím možná to byla jenom móda..
Rozteklá voda,
Pro je tak jiná, tak jiná?
Jestli budu mít vzpomínku krásnou,
Světla v mojí duši nezhasnou.
Ale co bych dělala?
Jen v trávě běhala?
To snad ne, chci mít vlastní svět..
Bez zbytečných otázek
Bez zbytečných vět.
Autor Dájik, 12.12.2008
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí