Narkomanie

Narkomanie

Anotace: svazující slast

Narkomanie

Pouta na rukou navlečena
Bezmoc v dlaních držící
Víčka k zemi přilepená
V žilách cosi vířící

Na duši šrámy máš
A na rukou krev
Nic nechceš nehledáš
A šleháš si hněv

Cizí já smícháno
S tvým vlastním
Tělo dnes zadáno
Propadá pastím

Křičíš tou prázdnotou
Bojuješ samotou
Nesnášíš duši svou
Životem ztemnělou

Lovíš si světýlka
Někde za obzorem
smrtka se obchází
dnes, denně kolem

Dál vzýváš své stavy
A za rohem pak
Okrádáš davy
A říkaj ti vrah

Nežij tím životem
Odlep se od něj
Strach čeká tě za plotem
A na útěk neměj

Nenechej prohrát ten věčný boj
Tohle je matka ty její roj
Nenechej touhy aby tě dostaly
Za život v smrti určitě nestály!
Autor ivanka777, 12.12.2008
Přečteno 278x
Tipy 2
Poslední tipující: padající do neznáma
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

brrr...

12.12.2008 21:01:00 | padající do neznáma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí