Báseň bez data

Báseň bez data

Anotace: ...

Báseň bez data
Tatata tátátá tatata

Raz dva tři čtyři
jmelí ti k hrudi míří
dávej si pozor na svoje oči,
měly by zůstat slepé.

Trá rá trá rá trá rá
pozoun vede dáma stará
dávej si pozor na svoje uši,
líp je jim v bezvědomí.

Báseň beze smyslu.
Báseň bez data.
Utkaná z nesmyslů,
z nesmyslů ze zlata.
Autor voedor, 12.12.2008
Přečteno 302x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Petbab, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí