Loď a leť

Loď a leť

Anotace: taková jedna zpod šuplete, já vím, že jsem bordelář...

Propletu Ti šňůru na prádlo
mezi konečky prstů,
aby sis neshodil vlastní bustu.

Abys nezahodil jediný pádlo,
který na tý naší lodi máme,
co na tom že léta létáme.

Loď budiž nám domovem věčným
a odpočiň od něj v letu,
já zatím prá-ach smetu.

Abys pro mě byl nevděčným,
že nemáš náš domov rád,
fakt už nemusíš mi lhát.
Přečteno 329x
Tipy 5
Poslední tipující: klara07, Oťas, kouzelníček, Bůchví..., voedor
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí