pozér

pozér

Anotace: nebaví mě to zařazovat, volně a dost nespisovně

Topíš mě v těch svejch studnách,
občas fakt neumim říkat ne,
to se mi fakt nestává často,
fakt miluju to slovo fakt.

Vážně se nemůžem ani vidět,
aby mý srdce neronilo slzy,
co je mi do toho, že tebe to mrzí,
že večer ti voči slzí.

Možná jsem jen elektrikářka
na půl úvazku,
ale ty nejsi nic víc,
jsi jen pozér na cestě nebem...
Přečteno 250x
Tipy 13
Poslední tipující: Oťas, Lenni, kouzelníček, STIMPRE, Bůchví..., Dračičák, Nút, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dotaz- Co je to pozér?…

17.12.2008 16:56:00 | kouzelníček

Ty berdo přečetla jsem ji jedním dechem úžasná.... v každém detailu

13.12.2008 17:35:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí