Pohádkové kuňk

Pohádkové kuňk

Anotace: no nejsou ty pohádky úžasné? :D

Vůbec nevím, oč tu běží,
proč tu stojí tisíc věží.
A kývají na znamení,
že jsou zde v přísném utajení,
že vlastně nic, co vidím, tady není.
Ani žáby na prameni
pardon-na kašně či vodotrysku
neodhodlají se k risku -
- prý nechtějí políbení,
a raději zůstanou nezměněni.
Ti žabáci hnusní, zelenaví
nechtějí bytý uvězněni
v tělech lidských princů - kdo ví?
Těch náfuků s korunami
na obludách s podkovami.
Než poslouchat princezničky,
radši skákat na žabičky.

Kvák kuňk šplouch!
Autor Jajas, 12.12.2008
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí