Dětem s láskou

Dětem s láskou

No dobře nejsem zrovna vzornej
přišel jsem zase pozdě
už kolikrát
Zmeškal jsem snad i svůj život
někde jinde

Vlastně Stál jsem tam spíš dvě hodiny
byla už tma
jako ve mně

někdo hrál za rohem na kytaru
zamilovaný písně

Kruci to v týhletý zimě ještě dovedou
hrát
???

Vyhrál jsem tenkrát ve Sportce a trochu
to zapil s klukama
Přísahal jsem že koupím dětem aspoň malinkatej
dárek
aspoň kamínek pro štěstí zabalenej
do letáků

řeknu jim už jste velký Ježíšek nechodí
tohlencto je svět
zavalený komercí

s láskou
táta

Tu paní neberte vážně

Tu co tu včera byla a sháněla tě?

Tu..

Tu pod jejímž oknem jsi stál dva dny
aby se aspoň usmála???

No tak to přece...

Není!

Zas budou dávat Popelku A já nemám ani oříšek
zkurvenýho štěstí
Tohleto ...

Vlastně přál bych si aby někdo vzal svíčku a zapálil ji
tam za mě Za mosty který se pálej
za modrý a puntíkovaný

a hlavně za lásku a mír
předešlech Vánoc

napište že tu byl

(táta)
Autor Jasmin de Paris, 12.12.2008
Přečteno 439x
Tipy 17
Poslední tipující: just me, Myrja, Renatka, Jin, jedam, Holis, teranosaur, Lacosta1, Bíša, hanele m., ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

my víme, co chlapi umí provést...

13.12.2008 16:11:00 | teranosaur

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí