Proč tohle JÁ jsem ?!?

Proč tohle JÁ jsem ?!?

Anotace: básnička na přání, tedy věnována mé kamarádce MONICE, která mi řekla, že jsem prý dlouho nic nepsala.. (děj : jsem to co nejsem)

Zdravím odraz zrcadla,
jo už jsem tak dopadla,
nenávidím svůj prohnilý svět,
tak říkám ahoj a jdu zpět.

Nebaví mě co jsem dnes,
zítra chci prostě kvést,
ale život mi nechce dát svět,
byl by to jeden velký děs.

Už jednou tomu tak bylo,
a zraněných bylo mnoho,
proto jsem, jak slušná bačkora,
nikdo mi nehlída ze zhora.

Tvář ta se mi hnusí,
lže až to všechny děsí,
kdyby jen tak mohla být má,
ale ona je jen přetvářka zlá.

Hlas v hlavě duní,
jo to je můj rozhlas denní,
Mončo teď moje slova poslední,
tahle osobnost nemyslí !!!
Autor JiTuŠaK, 13.12.2008
Přečteno 292x
Tipy 1
Poslední tipující: Psychopatická lentilka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí