Tenkrát u rodinného krbu...

Tenkrát u rodinného krbu...

Anotace: Básnička, která jistě zapadá do kouzelné atmosféry zimy a samozřejmě Vánoc...

Tenkrát když vesele hořely svíčky
a tichý zvuk klavíru linul se ze světničky,
já neměla nic jen vás.
Jen vás a vzpomínky, co ještě nevzal čas.

Tak plamínek poletoval v kamenném krbu,
za okny skvěly se nadýchané polštáře sněhu.
Nebylo nic, jen vy a skleničky vína,
jen teplo z polínek, ač venku tančila zima.

Mráz si uhel do rukou vzal,
sklo oken květy zmaloval.
Kreslil do rytmu kouzelného klavíru.
Pár not atmosféře večerní na míru.

A dál jen tak spolu jsme seděli,
na krásné okamžiky jsme mysleli.
Však neměli jsme nic,
jen pár fotek, knih a vůni vína ze sklenic…
Autor Eva:-), 13.12.2008
Přečteno 559x
Tipy 7
Poslední tipující: poetická ilona, BARBYE, Nút, brooklyn
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Posezení s blízkými nad to není..

02.07.2009 13:02:00 | BARBYE

jo když jsem ji přečetla uplně jsem to cítila nádherná :o)

14.12.2008 20:04:00 | Nút

atmosférovka

13.12.2008 07:43:00 | brooklyn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí