Možná kdyby...

Možná kdyby...

Anotace: Z mého (bohužel) života

Možná kdyby...
...jsem tě poznal
v jiné souvislosti,
na jiném místě a v
jiném čase,

možná bych se do tebe
i zamiloval, svlékal
tě očima, nosil tě
v náručí

Ty...
jsi však zmije
tvůj jed
je ochromující
a tvé řeči vůči
mně hnusné a podlé

to, že možná někoho
mám či nemám
do toho ti nic není
a gumové panny se
dneska nenosí
Autor China, 13.12.2008
Přečteno 267x
Tipy 2
Poslední tipující: páááááááá
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí