Nezlob se můj příteli

Nezlob se můj příteli

Anotace: ...

Odpusť mi můj příteli,
že dnes nejsem veselý.
Nezlob se, že na mé tváři
se dnes úsměv nerozzáří.

Vím že cokoli bys dal,
bys mě trochu rozesmál,
bys odehnal všechny stíny,
vím to líp, než kdekdo jiný.

Stůj při mně i v těžké chvíli,
kdo jiný mi dodá síly,
než-li ten tvůj vřelý hlas?
Dnes je ale těžší čas.

Svět se na mne zamračil,
tak rád bych ho přebarvil,
ale dnes mi v ruce zbyla
jen pastelka černobílá.

Nezlob se můj příteli,
že dnes nejsem veselý,
zítra jistě lépe bude,
po slzách jen louže zbude.
Autor Flamy, 13.12.2008
Přečteno 506x
Tipy 15
Poslední tipující: NikitaNikaT., JOLINAR4, Teny, Holis, Psavec, Filková, Mbonita, WAYWARD, Mannon, J.U. Ray, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Někdy je den těžký, takový den blbec... věřím, že už je to lepší.

23.12.2008 20:01:00 | NikitaNikaT.

Moc pěkná.

13.12.2008 23:40:00 | Psavec

Houpavá jako dětská říkanka... i stejně hladivá

13.12.2008 23:32:00 | Filková

Však já se nezlobím:)...ST

13.12.2008 20:40:00 | Mannon

Supr. St

13.12.2008 20:26:00 | snupicek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí