Lidské dary

Lidské dary

Anotace: raději ani nemyslet na něco takového...

Zapletl jsem ti do vlasů
sponu z lidské kosti
je krásně vyřezaná
bude tvou chloubou

Oblékl jsem tě do lidské kůže
sluší ti, moc
jak se v ní cítíš
jak se cítíš v cizí kůži

Obul jsem tě do střevíčků
jsou sešité z lidských
měkkých nehtů

Navlékl jsem ti prsten
dětskou kůstku

miluješ mě
máš ráda mé extrémy
hraničící s normálností
mé lidské dary
Autor Tomáš Přidal, 13.12.2008
Přečteno 290x
Tipy 3
Poslední tipující: Filková, Jana M.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

prchbrrr.... brutální a pak Sisyfovsky svedená do křehkosti...to je pecka

13.12.2008 23:31:00 | Filková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí