POENTA NAD HROBEM 96

POENTA NAD HROBEM 96

Anotace: Nejsem si vůbect jistý, že s tím Země počítá

Sbírka: NeBásně

Až já budu nad hrobem,
svět už bude pobořen.
Celý válkou znetvořen
z těch kolosálních změn,
že měsíc bude proti všem,
tak úrodná a krásná zem.

A já budu jen koukat zpět,
jak zničili jsme ten náš svět.
A hanbou nebudu už smět,
snad ani trochu pomyslet,
proč dovolil to ten náš svět.
A umřu v tuhle chvíli hned,
jako hnusný starý děd.
Autor novcus, 13.12.2008
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí