Tanec smrti

Tanec smrti

Anotace: Vášně, sny, tanec a smrt...

Nenávidím, nemiluji, nic jiného už necítím,
Po svém konci stále víc a víc už jen dychtím,
Sny jsou pryč, stejně jako slzy,
Které dopadly pod ty břízy,

Tam, vedle mého těla,
Jako perly od anděla,
Které ztratil při letu z nebe,
A jeho pohled mě jen zebe,

Tam, kde srdce by mělo být,
Je smutek s nenávistí skryt,
Ve víru vášní nahrazující život,
Se mezi nimi ocitne šípu hrot,

Ten sváry navždy ukončí,
Když touhy se mnou tančí,
Ten divoký tanec smrti,
Kdy se vše kolem zbortí,

Sny se naplní nebo zmizí,
A již mi budou znovu cizí,
Tak jako když jsem je potkala,
Tehdy jsem se snad i usmála,

Tančím na ochozu ten poslední divý tanec,
Ďábel je navždy můj společník i milenec,
V tanci setrvá prý se mnou,
Po celou tuto noc temnou…
Autor Soren, 13.12.2008
Přečteno 307x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí