Rozmlouvání

Rozmlouvání

Anotace: ...

*

Rozmlouvám s tebou
dotyky svými
a dlaním do noci šeptám
po létech,
co určeny jsou
k zrání
– o to víc pak chutná
milování.

Nebudu ptát se tě,
zda je to navěky,
malátná,
slabá stébla se chytat,
svoji tvář bez studu
zabořím do deky,

při svíčkách u vína,
nad ránem – zjitra
uprostřed těla
s nadějí chvěje se
každá tvá vteřina,
jen ústa oněměla.

Co bude zítra?

*

*
Autor Jaromila, 14.12.2008
Přečteno 368x
Tipy 16
Poslední tipující: NikitaNikaT., Holis, STIMPRE, Jin, Myrja, Bíša, Psavec, 6thSun, enigman, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to zajímavé, myšlenkové a čtivé... také si někdy řékám, co bude zítra...

22.12.2008 22:02:00 | NikitaNikaT.

krásně napsané

14.12.2008 17:43:00 | Myrja

Moc pěkná rozmluva.

14.12.2008 12:01:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí