dobře mi tak

dobře mi tak

Anotace: chudák holka má co chtěla a co kluk? to mu je to fuk /ale není /

Dobře mi tak

Připadám si více pokorný, maličký venku pod noční oblohou
je mi krásně na duši
a znovu a znovu se mi to vynoří na mysli
kam se to vlastně pachtíš člověče
vždyť tv é dny jsou už stejně dávno sečteny.
Já opravdu nevím
kam se to vlastně pachtím
ale je mi to jedno
stejně je mi krásně.
Je mi krásně smutno..abych byl přesný
chtěl jsem jen dávat
měl jsem pocit, že to je smyslem mého života
přinášet někomu radost mne naplňovalo
dávalo mému žití smysl a řád.
Proč tady vlastně jsem a co vlastně od života ještě chci
což dostal jsem málo?
Hledal jsem v životě vlastně vždy to jediné
hledal jsem lásku
…..a našel jsem ji?

/tak se pachtím dál
a dobře mi tak……/
Autor spitz, 14.12.2008
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí