Dadákův ranní šálek aneb Dadaistická reinkarnace

Dadákův ranní šálek aneb Dadaistická reinkarnace

Anotace: Jak se dá vytušit z názvu, jedná se o pseudodadaistický experiment se silným rasovým podtextem, navádějící k sexuální činnosti, která by mohla vážně narušit vývoj nezletilé mládeže.

Obličej padl do horké kávy
do šálku po ránu unaveném Tureckem

Cítil konečně synek ručkama
malýma opravdu objal jako Dada
mého vítězoslavně malého otce
zvolal

Semlel Dadák popel hrstí
krom kávy také několik Václavů
strýček svatý!
Autor BaD, 14.12.2008
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí