Děkuji

Děkuji

Anotace: POdekovani

Děkuji za tvé usměvy,
co prolomily mezi náma
ledy.
Děkuji za tvé pohledy,
co do očí mi hleděly.
Děkuji za tvou
přítomnost,,
co postavila mezi námi
pevný most.
Děkuji za lásku tvou,
tou mou vrácenou.
Děkuji za tebe,
co bych byla bez tebe??
Autor Zlaatuskaa, 14.12.2008
Přečteno 270x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí