a d v e n t I I I.

a d v e n t I I I.

Anotace: tentokrát trochu jinak

mlčím
vítr mi odvál všechna slova
a chlad ve své zkřehlé náruči
mi kouká zblízka do očí

sliby na dálku
foukám do plamínků
už tři hoří v jehličí
co bude dál

dlaněmi protéká
horký proud
ten vítr fičí
nemůžu se nadechnout

v parku na kovárně
tluče pocestný
brána zavřená a on marně
hledá cestu pro své sny

svíčky už zhasly
obloha zatažená
adventu půlnoc
utíká v další rána
Autor Verena, 14.12.2008
Přečteno 364x
Tipy 30
Poslední tipující: Raduzk, Bean, NikitaNikaT., IvoMaria, Holis, Zasr. romantik, danav, Lota, enigman, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a ještě další a další rána..
kdy čekání je údělem..
než oteře se zase brána..
vyjde slunce..
a začne..
den..

26.12.2008 00:37:00 | Bean

Ještě tam naději cítím. Klidnou a odevzdanou.

18.12.2008 14:13:00 | IvoMaria

Je nádherná:)))ST

15.12.2008 16:56:00 | Holis

...za ST

14.12.2008 22:06:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí