pro mého syna

pro mého syna

Anotace: Jemu

kolik slz a bolestí v srdci ukrývam.Práznou postýlku pohladím a do noci zaznívají mé prosby.Bože jsi-li ne ty mi syna nesmíš brát,má bolest mé slzy ti jsou málo?Dám ti víc,svůj život ti svěřím!Jen syna mi neber nech ho prosím na slunko se dívat a pod stromy kreré on má tak rád si hrát.Vem si mě a já se na něj budu z nebe usmívat.Kdybych mohla přáni si přát,přeji si aby zastavil se čas.Když očkama svýma na mě pohlížiš ,já slzy v očích mam Dominiku chapečku můj maličký neplakej nejsi sám!Tvá máma každou tvou slzičku osuší, a bude vždy u tebe stát.Ted jen postýlku prázdnou pohladím a slzy mám, ne chlapče muj bojuj já vím že sílu máš.
Autor sabatinka, 21.09.2005
Přečteno 464x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně síly a taky štěstí. Za svého syna bych dýchala. Takže je mi z tohoto smutno.

21.09.2005 20:38:00 | Písnička

Je mi z toho moc smutno. Taky mám malého kloučka a nedokáži si představit, že by se .... ani raději nebudu dopisovat a domýšlet. Přeji ti, aby vše se v dobré obrátilo!

21.09.2005 10:08:00 | JirkaS

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí