Děvče v prášku

Děvče v prášku

Anotace: O dívce, slečně, ženské, milé a krásce; a to vše dohromady a zabaleno do jednoho pytlíku. Nejdřív jsem to chtěl zařadit do Láska-zklamání,ale dal jsem to do života

Až mi někdo nabídne,
pěknou dívku v prášku,
jaro ke mně přilétne,
budu chodit v sáčku.

Celou zimu budu snít,
co si s holkou počnu,
na duši už žádný stín,
těším se až začnu.

Prášek s vodou namíchám,
a slečnu si stvořím,
vyjedu s ní do světa,
celý touhou hořím.

Ten svět s ženskou krásný je,
cítím se zas mladý,
snad mi osud dopřeje,
než já ztratím vlády.

Síly mi už odchází,
a jsem zcela sláb,
ač s milou jsme zkoušeli,
vše, co lze si přát.

Tahle kráska byl můj sen,
prášek mi byl na nic,
stanul jsem se směšným jen,
a zůstal jsem panic.
Autor Zasr. romantik, 15.12.2008
Přečteno 276x
Tipy 14
Poslední tipující: Holis, isisleo, Květka Š., Psavec, enigman, labuť, Mbonita, Mario de Janiero, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Instantní milenka, vhodná k rychlému použití.

15.12.2008 19:48:00 | Psavec

že bych se dala zinstantnit
třeba bych byla
hit:-)))

15.12.2008 16:26:00 | Mbonita

...milovat dívku instantní, je přání naše konstantní.

15.12.2008 15:24:00 | Mario de Janiero

:)
připomněl jsi mi jinou mini tady
http://liter.cz/Basne/205963-view.aspx

15.12.2008 14:55:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí