Poslední souboj

Poslední souboj

Anotace: zvláštní nálada...omlouvám se za chyby

Na obloze temná mračna
zahalují celý svět
Schyluje se k poslední válce
ta začne co nevidět

Najednou blesk sjel k zemi
ozářil celou širou pláň
A on vstoupil lehce na ni
Sám Bůh, pohleďte naň

Rozhlédl se kolem sebe
v očích samý úžas měl
Jeho pohled padl na nebe
otevřel ústa a oněměl

Náhle prudký oheň vzplanul
plameny táhly se pořád výš
A na povrchu zemském Ďábel stanul
nyní tu jsou oba již

Upřeně se dívali
jeden druhému do očí
Ďábel čekal na chvíli
až se Bůh otočí

Ten však stál nehnutě
jak kamenná socha
Stále hleděl na Ďábla
když spatřili hocha

Ďáblovi se rozlil
mlsný výraz ve tváři
Bůh zas pohleděl k nebi
snad slunce se rozzáří

Slunce razí si cestu ven
Ďábel blíží se k chlapci
Bůh pohled k nebi upřen
v tom černí andělé přiletí, ti zrádci

Všichni vrhnou se na Boha
trhají ho na kusy
Zrudne celá obloha
Země zbavena je krásy

Tak skončil náš svět
v rukou samotného Ďábla
Smrt rozlétla se do všech stran
a temnota na něj padla
Autor Strife, 15.12.2008
Přečteno 322x
Tipy 6
Poslední tipující: padající do neznáma, kikis, jedam, Lilly Lightová, 6thSun, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nápodobně, obsah byl moc dobrý...také tip.

06.02.2009 15:03:00 | Lilly Lightová

...za obsah tip

15.12.2008 21:10:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí