Když spěcháš

Když spěcháš

Anotace: ...

*

V tramvaji tě zhlédnu chvíli,
myslet na tě je už zvyk,
posečkej tu se mnou milý
aspoň malý okamžik.

V ruce pevně svíráš madlo,
zůstat s tebou je můj sen,
jak bys dostal projímadlo,
než zastaví, běžíš ven.

Nohou stojíš v druhém schůdku,
mně se divně svírá krk,
slza klouzá po živůtku,
ty se dáváš na úprk.

Jsem tu sama jako v pasti,
když tvůj smích a žár tu není,
daleko je k rajské slasti
beze slůvka rozloučení.

*

*
Autor Jaromila, 15.12.2008
Přečteno 285x
Tipy 13
Poslední tipující: NikitaNikaT., Holis, Bíša, 6thSun, Jin, Zasr. romantik, WAYWARD, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST! za obsah, trochu smuténková...

22.12.2008 22:47:00 | NikitaNikaT.

...za ST,ale zapřemýšlej o posledním odstavci,mohl by být lepší(jen podle mého názoru a prožitku)

16.12.2008 00:43:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí