Normální holka

Normální holka

Anotace: ...i když se to velmi často nezdá, jsem to já... (možná)

Jsem prostě normální holka
co baví ji disko i polka,¨
co miluje čokoládu
a žila by klidně v čokohradu.
co nazvdory svým kilům má ráda sport
co nikdy ji neurazí i sebemenší dort,
co nesnáši nadevšecko školu
a občas by se zahrabala sto metrů dolů.
CO musí pomáhat v domácnosti,
co musí vynést koš a odnýst kočce kosti.

Věřte, někdy už má toho dost
a tak si jen tak pro radost
zazpívá a zatančí
a celá se rozjančí.

A taky touží po troše lásky
i když není jak ty anorektický krásky
co z televizních obrazovek,
vystrčí klidně holej zadek.

(teda pokud se tak tý kosti obalené kůží dá říkat)
Autor jaňa, 16.12.2008
Přečteno 278x
Tipy 23
Poslední tipující: Vlk v rouše, 6thSun, el viento, radexk, Mallerick, Holis, NikitaNikaT., Psavec, kleopatra.sedma, W.O.K.O., ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Doprdele, nebejt ženatý starý a líný pozval bych tě na moto výlet. Hezký.

02.02.2009 19:41:00 | umělec2

pěkná

22.01.2009 18:53:00 | Vlk v rouše

Být sama sebou... to je to nejlepší...

17.12.2008 07:57:00 | NikitaNikaT.

Jasně,že to si ty;)

16.12.2008 18:07:00 | kleopatra.sedma

;o)

16.12.2008 18:05:00 | W.O.K.O.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí