Romanovi

Romanovi

Anotace: ach jo,kde tobě je jen konec

Romanovi

Ztratil se chlapeček
Tam někde v háji
Ztratil se chlapeček
Víly ho mají
Tančí s ním
Zpívají
Duši mu třesou
Ztratil se chlapeček
Pocity kde jsou?

Utekl od lidí
Utekl od sebe
Nikdo ho nevidí
Když hledí do nebe
Dlouho chce z lesa ven
Však nezná cestu nazpátek
Lidmi je zatracen
Dost bylo pohádek

Zůstal tu sám
Začal se bát
Sny se mu ztrácí
Paměť se vrací

Šel dlouho
A díval se do nebe
Šel tak dlouho
Že zapomněl na tebe
Zapomněl na klubko štěstí
Na hloupé víly chystá si pěsti

Chlapeček mění se
Sám nezmůže nic
V slzách teď topí se
Lesy jsou bez hranic
Svázal si nohy a chtěl jít dál
Svázal si nohy říkal si král
Svoji zem ovládl našel si území
Tenhle svět nezvládl už nemá zázemí
Autor ivanka777, 16.12.2008
Přečteno 238x
Tipy 4
Poslední tipující: labuť, STIMPRE
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí