Opíjím se

Opíjím se

Anotace: ... životem ...

... opíjím se temnotou
opíjím se sluncem
opíjím se samotou
stávám se průvodcem
opíjím se větrem, rosou ranní
opíjím se milováním za svítání
opíjím se tvými vlasy
vrátíš-li se ke mně asi
opíjím se životem
co přinese příští den ...
... pro jednu ženu klenutou
píšu tuto báseň mrzutou ...
Autor Archymil, 16.12.2008
Přečteno 517x
Tipy 5
Poslední tipující: Helena Lovecká, labuť, Kapka, Agniezka, Mbonita
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mrzutá není, je vážně hezká. Básněmi opitá půjdu spát dneska.

14.01.2009 22:03:00 | Kapka

též jsem opitá životem...

23.12.2008 12:15:00 | Agniezka

jsi dočista zpit
životem
nebo je to
pouhý sen?

16.12.2008 19:04:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí