Za zrdcadlem

Za zrdcadlem

Anotace: ..

Co ty víš
o mojim světě
za zrdcadlem
..v proláklině
vznáší se
v Krabí mlhovině
pluje a levituje
jen pro mne existuje
tam času není
hmota je plak
a všechno je tu naopak.
V tom mojim kraji
za zrdcadlem
brouzdám se listím
na strop spadlém
a kolem hranic
myslím na nic
a je mi lehko
jsem teď peří
ten kdo tu nebyl
neuvěří
tomu zvratu
se spoustou dveřích
bez návratu...
Autor zenge, 16.12.2008
Přečteno 239x
Tipy 1
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí