Křižový Vrch

Křižový Vrch

Anotace: ...

Na Křižák cestou zasněženou
s dětma a se svou ženou
neseme cukroví
to bohům obětinu
jdeme jak vítr za ozvěnou
sníh padá na krovy
a kolem vůně terpentýnu.

Vánoční nálady
jak z pera od Lady
v den narození Páně
sníh studí do brady
a hřeje teplo z tvojí dlaně

Jdem plání zasněženou
jen těsně u mraků
...procesí z fresek kostelů
a dole co se ženou
ti blázni bez fraků
jsou větrem rozvátý
jako hrst popelu.
Autor zenge, 16.12.2008
Přečteno 399x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., Zdenek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí