Echo

Echo

Anotace: ...

Sbírka: Ohlasy písní různých

Echo mého srdce
odhalilo zrychlený šelest
a v tepnách
mi proudí kdoví co.
Poslouchám se
jak se rozkládám
ve strunách
akustické kytary.

Brnk

Brnk

Raz dva tři

Echo mého srdce
odhalilo slabou odchylku
třesu se jako list papíru,
když poslouchám,

Brnk

Brnk

Raz dva tři

Echo mého srdce
mě zobrazilo jako špatnou sonátu
sem tam záludná e struna
vybočí z řady.
Poslouchám se,
a rozkládám se v harmonii
bolesti a nevědomí,
poslouchám...

Brnk

Brnk

Raz dva tři

Echo mého srdce
mě obnažilo přede mnou,
a doktor to neví,
neposlouchá.

Brnk.
Ami, C, Ami, C, Ami, C, G, C, G

Brnk
E
(Osamělé)
Autor voedor, 16.12.2008
Přečteno 368x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí