Rockstar

Rockstar

Anotace: ......

1. sloka On: Hey baby
Ona: Uh baby
On: Lady´s let´s go
Ona: Uh baby! Yeh!
Nemám tě ráda
Ty tvoje lži
Pojď ke mně!
On: Hey Girl!
Ona: Jsi lhář
Sprostý lhář nenávidím tě
On: Hey!
Co to říkáš?

Ref:
Ona: Jseš parchant
Hnusná namyšlená rockstar
Nemáš mě rád
Oh shit!
Nenávidím tě
Jseš namyšlenej típek
V posteli už jsi měl spoustu dívek
A každá ti dá
Ale žádnou nemáš rád
Oh shit!

2.sloka On: Hey baby!
Ty jseš prostě crazy
HAHAHA!
Co mi to povídáš?
Vždyť to není v mích silách
Ona: HAHA! Ty mě chceš rozesmát!
Chlapče jsi prostě lhář!
Ale přitažlivej áááách!

Ref:
Ona: Jseš parchant
Hnusná namyšlená rockstar

Nemáš mě rád!
Oh shit!
Nenávidím tě!
Jseš namyšlenej típek
V posteli už jsi měl spoustu dívek
A každá ti dá
Ale žádnou nemáš rád
Oh shit!
2.sloka On: Hey děvče!
Ona: Hey baby
Jseš hnusná namyšlená rockstar
On: Come on girl
Ona: Nemáš mě rád
Áááá
On: yeh!
Autor Lůca Kaulitz, 16.12.2008
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí