Čtyři poslední rána

Čtyři poslední rána

Anotace: ....

Čtyři poslední rána

1.sloka Jen čtyři rána s tebou
Než tě zase uvidím to bude věčnou dobou
Ty čtyři,ty čtyři rána,poslední rána!
Chci strávit jen s tebou!
Neubližuj mi!
Buď sám sebou!
Ne někým jiným
Chybíš mi!

Ref:
Čtyři poslední rána!
A já jsem sama
Kde tě mám?
Už nikoho nemám
Jen tebe
Kde jsi?
Co mi to děláš?
Chceš si semnou jen hrát

2.sloka Svět se mi hroutím
a tebe to rmoutí
volám tvé jméno
ale ty mě neslyšíš
Jsi daleko
Jde tak lehko říci: To bude ok
Ale já vím že nebude
Nebude pokud ty tu semnou nebudeš

Ref:
Čtyři poslední rána
A já jsem stále sama
Kde tě mám?
Už nikoho nemám
Jen tebe
Kde jsi?
Co mi to děláš?
Chceš si semnou jen hrát
Autor Lůca Kaulitz, 16.12.2008
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí