Píseň povznáší

Píseň povznáší

Anotace: kdybyste chlapi měli takový Hlas, hlas, který lahodí dívčím uším....byla by pak paráda, lehnout si a dívat se holkám do očí, které touží znovu a znovu Vás vyslechnout...váš melodický hlas, který uspává vaše slečny v náručí

Píseň je můj jazyk,
line se mi z úst,
až holky začínaj se plazit,
a já začínám kořenit....
a růst.

Dívky jsou mým jazykem
přitahovány s pocitem
jednoho mužného hlasu
a jakmile světla zhasnu
stačí jim Můj Hlas
v němž vidí ten úžas

Píseň povznáší,
je to paní dobré nálady,
smutek odnáší,
a to je přece parádní
Autor Tomáš Přidal, 16.12.2008
Přečteno 234x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí