Kurt Cobain

Kurt Cobain

Anotace: -upravená verze (Lenka Kindlova) -upravená verze (Lenka Kindlova)

Kurt Cobain skvělej zpěvák byl,
jenomže se zastřelil.

R: Kurt Cobain skvělěj zpěvák byl,
jenomže se ve svých sračkách utopil.

Měl svůj vlastní svět,
kdekdo si ho s bláznem plet.

Měl svůj vlastní svět,
a snad i žaludeční vřed.

R

Byl svůj vlastní parazit,
i když netoužil tolik prorazit.

Byl svůj vlastní parazit,
chtěl si přece vaz srazit.

R

Bral drogy-to ja fakt,
nebudu se mu proto smát.

Bral herák-a je to tím,
že byl vězněm v sobě uvezněným.

R

Není k tomu důvod,
i když byl jinej.

Není k tomu důvod
a když už,tak jinej.

R

Šlo za ním spousta lidí průvod
a on byl ztrápenej.

Šlo za ním spousta lidí průvod,
proto se cejtil zkaženej.

R

Chtěl,aby mu někdo pomoh´,
ale to moh´jen on sám,
i když to nedokázal.

Chtěl,aby mu někdo pomoh´,
ale to moh´jen on sám,
sám si to zpískal.

R

Schizofrenie či rozdvojená osobnost?!
I tak v něm vidím svoji podobnost.

Schizofrenie či rozdvojená osobnost?!
Tohle není óda na radost,
ale óda na Kurtovu minulost.

R

Nikdo netuší,že to tak je,
každej se jenom vytahuje.

Nikdo netuší,že to tak je,
každej místo činu moldánky natahuje,
nebo se jen přetvařuje.

R

Jsou stejný problémy,
ale čas je jinej.
Kdo dokáže bejt tak silnej?!

Jsou stejný problémy,
ale čas se krátí.
Kdo ještě zbytečně život ztratí?!!!!!!

R

/napsáno 5.1.2008.
upraveno do nynější verze 16.12.2008/
Autor Grizzzelda, 16.12.2008
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí