Nevím

Nevím

Anotace: Zase nostalgická

Nevím
o čem dneska psát,
nevím,
co tím mohu komu dát.
Nevím,
mám-li jiným naslouchat,
když se snaží nám i sobě lhát.

Stojím u cesty,
tisíce nohou mě míjí,
den za dnem ubíhá
a míjí i můj čas.
Vyhlížím jediný pár
roztančených střevíčků
s vysokými kramflíčky a stříbrnou mašlí.
Vyzval bych je na parket života
zatančit si wals.
Autor Teop, 16.12.2008
Přečteno 347x
Tipy 3
Poslední tipující: Kubino 2, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V slabosti může být síla.

18.12.2008 21:51:00 | Teop

Mno, každý občas máme slabou chvilku...

16.12.2008 22:06:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí