Historie se často opakuje

Historie se často opakuje

Anotace: ***

miluji život, který mi byl dán,
rukou svou jsem si jej nedal,
cizí rukou někde v čase,
utrhla se mi šňůra v pase,
možná jsem dřív někdy žil,
a teď jsem tu zase,
možná odpověď, zda jsem tu již byl,
je někde v časové dálce,
historie se často opakuje
a s námi si zahrává,
budoucnosti nevyhneme se,
a mě se chce jako dítěti brečet
a jako starému důchodci nadávat
***
na budoucnost
a na bolavá záda
platí lékařský předpis:

namažte se,
do dna
Autor China, 16.12.2008
Přečteno 352x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí